Hopp til innhold

Tamilske ressurs veilednings senter (TRVS)

Behovet for morsmål, kultur og religionsundervisning førte til at Annai Poopathi ble utformet. Det blir holdt undervisning hver lørdag. For unge i ungdomsskolen og i den videregående skole har vi et tilbud om leksehjelp som blir holdt hver søndag. Her kan elevene få hjelp i de forskjellige fag, de kan også få råd og veiledning til høyere utdannelse.

Med foreldres og andre tamilers iherdige innsats og økonomiske støtte hadde vi med denne egenkapitalen i 1999 klart å skaffe oss en del av en bygning hvor vi kunne bygge en skole. Behovet for å ha et ordentlig undervisingslokale fikk oss til å ombygge lokalet. Den 09.11.2000 gikk drømmen om et nytt eget undervisningslokale i oppfyllelse.

Eldre-treffet

"Eldre-treffet" slik at de eldre får mulighet til å samles i TRVS' lokaler en gang i uka. Her er det godt sosialt samvær hvor de kan diskutere, lese tamilske aviser/blader, høre på tamilsk radio m.m.

Eldre-gruppen ved TRVS arrangerer større aktiviteter for de eldre en gang i måneden. Her får de mulighet til å lære mer om den norske historien, naturen og ikke minst kulturen. Fordelen er at de får mesteparten av denne informasjonen oversatt til sitt eget språk, tamil. Dette bidrar til at de eldre forstår "raskere" hvordan samfunnet fungerer, og lærer seg å tilpasse seg den. I tillegg blir det lettere for dem å kommunisere med de norsktamilske barnebarna sine.

De eldre koser seg med trening (Yoga), fortelling diktlesing osv

http://www.trvs.no/node/9

Legg igjen en kommentar

Or

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *